قهوه
آبان ۲۳, ۱۳۹۹
قهوه اسپرسو
آبان ۲۳, ۱۳۹۹

طرز تهیه کاپوچینو با روش اصلی و استفاده از قهوه پر رنگ یا همان اسپرسو که به همراه شیر داغ و کف شیر تهیه می گردد و توسط پودر کاکائو و یا پودر دارچین تزیین می شود و دارای طعم بسیارفوق العاده ای است.کاپوچینو شیر قهوه ایتالیا است که متشکل شده از شیر داغ کف کرده و قهوه پر رنگ یا اسپرسو است که با پودر کاکائو و یا پودر دارچین روی آن را می توان نقش داد و تزیین نمود و آن را سرو کرد.

طرز تهیه کاپوچینو

مواد لازم برای تهیه کاپوچینو :

شیر پر چرب : ۲۰۰ میلی لیتر

شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری

قهوه یا اسپرسو دم کرده برای هر فنجان : ۱/۳ فنجان

دستور تهیه کاپوچینو :

ابتدا شیر سرد را با شکر مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و با یک همزن دستی و یا برقی شیر را هم بزنید تا خوب کف کند. نکته مهم برای هم زدن شیر اینکه آن را نباید بصورت چرخشی هم بزنید و باید از یک طرف شروع به هم زدن شیر کنید. قهوه یا اسپرسو را دم کرده و آن را آماده نمایید. داخل فنجان تا یک سوم آن را قهوه اسپرسو بریزید  با استفاده از یک قاشق شیر داغ را داخل فنجان که دو سوم آن خالی است بریزید. آخرین مرحله از طرز تهیه کاپوچینو, اضافه کردن کف شیر به فنجان میباشدکاپوچینو شما آماده است, نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش مجازی