پنکیک
آبان ۲۳, ۱۳۹۹
صنایع دستی
آبان ۲۳, ۱۳۹۹

تاتلی نارنگی با لیدی فینگر 

تاتلی نارنگی یکی از انواع دسر خوشمزه ترکیه ای است که می توانید در مهمانی های شب یلدا سرو کنید. در صورتی که لیدی فینگردر دسترس ندارید می توانید لایه زیرین را بیسکویت پتی بور بگذارید.

مواد لازم برای تهیه تاتلی نارنگی

برای محلبی 

شیر ۱ لیتر

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱ لیوان

وانیل شکری ۱ پاکت  (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

 آب نارنگی ۱ لیوان برای خیس کردن بیسکوییت لیدی فینگر

برای روی تاتلی

آب نارنگی تازه ۳ لیوان

شکر ۱ لیوان

نشاسته ذرت  ۳ قاشق غذاخوری

برای لایه زیرین

بیسکویت لیدی فینگر ۱ پاکت

طرز تهیه تاتلی نارنگی 

ابتدا بیسکوییت های لیدی فینگر را دانه دانه داخل آب نارنگی بزنید.

سپس داخل ظرف پیرکس سایز متوسط یا هر قالب دیگری بچینید.

شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

روی اجاق با شعله ملایم، در حالی که دایم  هم می زنید تا وقتی که غلیظ شود بپزید.

سپس اجاق را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

محلبی پخته شده را روی بیسکوییت ها بریزید و کنار بذارید تا سرد شود.

آب نارنگی، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه غلیظ شود بپزید و به صورت گرم روی محلبی بریزید و صاف کنید.

بعد از اینکه ولرم شد داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

بعد از اینکه کاملا سرد شد تزیین کرده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش مجازی