جوجه فانتزی
آبان ۲۳, ۱۳۹۹
دلمه برگ مو
آبان ۲۳, ۱۳۹۹

مواد لازم:

۶۸۰گرم سیب‌زمینی، که به صورت مکعب‌های دو سانتی خرد شده

۱قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر

۴/۳  قاشق چایخوری نمک دریایی

۳عدد لیموی متوسط

۴/۱  فنجان کره‌ی بدون نمک، ذوب شده

۱قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

۲۲۵گرم مارچوبه‌ی تازه، تمیز شده

۲۲۵گرم کلم بروکلی خرد شده

۴۵۰گرم میگو پوست کنده

۲قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده

طرز تهیه میگو و سبزیجات تنوری:فر را روی دمای ۴۰۰ درجه از قبل گرم کنید. سیب‌زمینی را در یک تابه‌ی فر (۳۸ در ۲۵ به عمق دو و نیم سانت) یک ردیف بچینید. روغن زیتون را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید. ۴/۱ قاشق چایخوری نمک دریا را روی آن‌ها بپاشید. هم بزنید تا ترکیب شوند. ۳۰ دقیقه آن‌ها را بپزید. در همین حال، ۳/۱ فنجان آبلیمو بگیرید. آب لیمو، کره‌ی ذوب شده، فلفل سیاه و باقی نمک دریایی را با هم ترکیب کنید.سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون بیاورید. آن‌ها را هم بزنید. مارچوبه، بروکلی و میگو را روی سیب‌زمینی بریزید. مخلوط آب لیمو را روی سبزیجات و میگو بریزید.ترکیب را در فر قرار بدهید تا زمانی که میگو به رنگ صورتی روشن دربیاید و سبزیجات کمی نرم شوند. حدود ۱۰ دقیقه کافی است. در نهایت روی غذا را گشنیز بپاشید!

ارزش غذایی۱وعده: ۳۹۴ کالری، ۱۷ گرم چربی (۸ گرم چربی اشباع)، کلسترول ۱۶۸ میلی‌گرم، ۵۳۵ میلی‌گرم سدیم، ۴۱ گرم کربوهیدرات (۴ گرم قند، ۶ گرم فیبر)، ۲۵ گرم پروتئین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش مجازی