مواد لازم:
– ۶۸۰گرم سیبزمینی، که به صورت مکعبهای دو سانتی خرد شده
– ۱قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
– ۴/۳ قاشق چایخوری نمک دریایی
– ۳عدد لیموی متوسط
– ۴/۱ فنجان کرهی بدون نمک، ذوب شده
– ۱قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
– ۲۲۵گرم مارچوبهی تازه، تمیز شده
– ۲۲۵گرم کلم بروکلی خرد شده
– ۴۵۰گرم میگو پوست کنده
– ۲قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده
طرز تهیه میگو و سبزیجات تنوری:فر را روی دمای ۴۰۰ درجه از قبل گرم کنید. سیبزمینی را در یک تابهی فر (۳۸ در ۲۵ به عمق دو و نیم سانت) یک ردیف بچینید. روغن زیتون را روی سیبزمینیها بریزید. ۴/۱ قاشق چایخوری نمک دریا را روی آنها بپاشید. هم بزنید تا ترکیب شوند. ۳۰ دقیقه آنها را بپزید. در همین حال، ۳/۱ فنجان آبلیمو بگیرید. آب لیمو، کرهی ذوب شده، فلفل سیاه و باقی نمک دریایی را با هم ترکیب کنید.سیبزمینیها را از فر بیرون بیاورید. آنها را هم بزنید. مارچوبه، بروکلی و میگو را روی سیبزمینی بریزید. مخلوط آب لیمو را روی سبزیجات و میگو بریزید.ترکیب را در فر قرار بدهید تا زمانی که میگو به رنگ صورتی روشن دربیاید و سبزیجات کمی نرم شوند. حدود ۱۰ دقیقه کافی است. در نهایت روی غذا را گشنیز بپاشید!
ارزش غذایی۱وعده: ۳۹۴ کالری، ۱۷ گرم چربی (۸ گرم چربی اشباع)، کلسترول ۱۶۸ میلیگرم، ۵۳۵ میلیگرم سدیم، ۴۱ گرم کربوهیدرات (۴ گرم قند، ۶ گرم فیبر)، ۲۵ گرم پروتئین.