.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب
گوشت بدون استخوان ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۳ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
آب گوجه فرنگی ۲ پیمانه
آلو خورشتی ۱۰ تا دونه
زردچوبه ۱ قاشق چایی خوری
پودر لیمو عمانی یا پر لیمو عمانی
نمک و فلفل
مراحل تهیه تاس کباب
سیب زمینی، هویج، گوجه و پیاز ها رو پوست رفته و به صورت حلقه ای خرد کنید.
خرد کردن مواد به صورت حلقه ای:داخل قابلمه مقدار خیلی کمی روغن بریزید و اجازه بدید روغن کمی داغ بشه، بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و گوشت ها رو کف قابلمه بچینید.چیدن گوشت کف قابلمههمه پیازهای حلقه ای شده رو روی گوشت ها بچینید تا کاملا روی اونها با پیاز پوشیده بشه.چیدن یک لایه پیاز روی گوشت هابعد مقداری از نمک، فلفل و زرد چوبه روی پیاز ها بپاشید، کمی پودر لیمو عمانی یا سماق هم روی پیازها بریزید.پاشیدن نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانییک لایه گوجه روی پیاز ها بچینید.یک لایه سیب زمینی بچینید. مجدادا کمی نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی روی مواد بپاشید.چیدن یک لایه سیب زمینی بعد آلو ها رو به قابلمه اضافه کنید. با توجه به ذائقتون می تونید میزان آلو رو کم تر یا بیشتر کنید. از آلوی خیلی ترش استفاده نکنید و اگه آلوها خیلی ترش بود میزان اون رو زیاد نکنید. اگه آلوها خیلی خشک بود یک ربع قبل از مصرف اونها رو در مقداری آّب خیس کنید و بعد در آبکش بریزید.در نهایت هویج های خرد شده رو هم به قابلمه اضافه کنید.مقدار خیلی کمی روغن در یک ماهیتابه کوچیک بریزید و رب گوجه رو در اون تفت بدید تا خوش رنگ بشه.برای تهیه آب گوجه فرنگی می تونید گوجه ها رو در آبمیوه گیری بریزید، یا اونها رو در مخلوط کن بریزید و بعد از صافی رد کنید. همچنین آب گوجه رو به صورت آماده هم می تونید از سوپر مارکت ها تهیه کنید. آب گوجه رو به رب های داخل ماهیتابه اضافه کنید و اونها رو هم بزنید تا به خوبی مخلوط بشن.حالا مخلوط آب گوجه و رب گوجه رو به قابلمه اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت زیاد بذارید تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کنید تا تاس کباب کاملا بپزه و آب اون تبخیر بشه.تاس کباب رو در ظرف کشیده و با سبزی تازه و نون یا پلو نوش جان کنید.