پرتقال گلاسه
آبان ۲۳, ۱۳۹۹
بورک با کلم برگ
آبان ۲۳, ۱۳۹۹

طرز تهیه بیف استراگانف:

زمان آماده سازی 

۲۰ دقیقه

 زمان پخت

۴۰ دقیقه

 برای۴ نفر

مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف:

فیله گوشت ۶۰۰ گرم

قارچ ۳۰۰ گرم

خامه ۲۵۰ گرم

کره ۲ قاشق غذاخوری

اطلاعات مواد مغذی

۵۸۶کالری

۴۴ گرم چربی

۹ گرم کربوهیدرات

۳۷ گرم پروتین

حتماً شما هم تا به حال اسم بیف استراگانف به گوشتان خورده است و یا اسم آن را در  فهرست غذای رستوران ها دیده اید امابیف استراگانف چیست؟ یک غذای اصالتاٌ روسی است که مواد اولیه آن شامل تکه های فیله گوشت، خامه و قارچ میشود. برخی بیف استراگانف را بدون خامه با سس سفید (سس بشامل) هم درست میکنند. اما طعم آن با خامه پر چرب بسیار خوشمزه تر و البته پر کالری تر است. همانطور که گفتیم بیف استراگانف در اصل با فیله گوشت قرمز درست میشود اما برخی بیف استراگانف با مرغ هم درست میکنند و برای تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میکنند که همان چیکن استراگانف است. از آنجایی که ما ایرانی ها علاقه ی زیادی به گوشت قرمز داریم بیف استراگانف هم با ذائقه ی ما بسیار جور است. پس اگر هوس یک غذای جدید کردید بیف استراگانف گزینه ی خوبی است. درست کردن این غذا بر خلاف اسمش کار سختی نیست و غذایی است که خیلی هم زود آماده میشود. در ادامه همراه ما باشید تا مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استروگانف را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بیف استراگانف:

مرحله اول:در اولین مرحله فیله های گوشت را به اندازه تکه هایی یک اندازه برش بزنید مستطیل هایی با ابعاد ۲ در ۵ معمولا مناسب است.اگر از گوشت استیکی استفاده کنید بیف استرگانوف شما خیلی خوشمزه تر و لذیذ تر خواهد شد. حتماً گوشت را چند مرتبه با بیفتک کوب یا گوشتکوب بکوبید تا بهتر پخته شود.

مرحله دوم:

در این مرحله گوشت را همراه پیاز کمی تفت دهید تا دو طرف گوشت کمی سرخ شود.

دقت کنید که زیاد روی شعله نباشد چرا که در این صورت گوشت شما سفت میشود.سپس  به اندازه یک استکان آب اضافه کنید تا گوشت شما بپزد

مرحله سوم:در ادامه گوشت ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید، کمی از آب گوشت را نگه دارید قارچ ها ی خورد شده را داخل همین ماهیتابه با  آب گوشت کمی تفت دهید با شعله زیاد تا قارچ ها آب نیاندازد. در ادامه خامه را اضافه کنید یکی دو جوش که خورد گوشت را اضافه کنید ا طعم مواد به خورد هم برود.

مرحله آخر:حالا بیف استراگانف را در ظرفی مناسب بریزید . برای تزیین بیف استراگانف از چیپس خلالی و یا سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.

بیف استراگانف بدون خامه:اگر نمی خواهید از خامه در تهیه این غذا استفاده کنید به راحتی میتوانید در مرحله سوم کمی آرد را با آب گوشت مخلوط کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. و ادامه مراحل را انجام دهید اگر سس شما زیادی سفت بود کمی شیر و یا آب اضافه کنید و اگر زیادی رقیق بود کمی آرد اضافه کنید تا سس نسجم تر شود.

نکات کلیدی تهیه بیف استراگانف:

بیف استراگانف با پاستا ترکیب بسیار خوشمزه ای میشود اما میتوانید بیف استراگانف خوشمزه را با یک سالاد خوشمزه و یا حتی با برنج نوش جان کنید.

برخی نمک و فلفل را را در مرحله دوم اضافه میکنند اما برخی تصور میکنند اضافه کردن نمک به گوشت در این مرحله باعث سفت شدن گوشت میشود و نمک را در مرحله آخر اضافه میکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش مجازی