طرز تهیه موهیتو
موهیتو
آبان ۹, ۱۳۹۹
ثبت نام جدید
ثبت نام هنرجو
آبان ۹, ۱۳۹۹

نان‌حجیم و نیمه‌حجیم به نانی گفته می‌‌شود كه از آرد، آب، نمك، مخمر (خمیر ترش) و در صورت نیاز مواد افزودنی مجاز طی فرایند پخت تهیه می‌گردد. چنانچه ضخامت بافت آن بین ۵/۲- ۵ سانتیمتر باشد در گروه نانهای نیمه‌حجیم و بیش از آن در گروه نانهای حجیم قرار می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش مجازی