کیک پنیری
طرز پخت کیک پنیری
مهر ۱۵, ۱۳۹۹
مجری دوره های تخصصی
مجری برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
مهر ۱۵, ۱۳۹۹

کیک هویج یکی از کیک های خوشمزه با بافتی نرم است که اگر برای داشتن یک عصرانه ی خوب و مقوی دنبال طعم جدیدی می گردید که تهیه کردن ان هم ساده باشد و هم کم هزینه و زمان کمی هم ببرد به شما پیشنهاد میکنم که حتما این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
دستور پخت های مختلفی برای پختن کیک هویج وجود دارد که ما در این مطلب یکی از ساده ترین روش ها را به شما آموزش میدهیم تا با خواندن این دستو پخت بتوانید یک کیک خوشمزه و ساده هم با فر و هم بدون فر برای صبحانه و میان وعده ی خود درست کنید.

مواد لازم جهت تهیه ی کیک هویج و گردو:
۴ عدد تخم مرغ
دو لیوان آرد
شکر یک لیوان
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
روغن مایع سه چهارم لیوان
مغز گردو نصف لیوان
هویجی که ریز رنده شده به اندازه ی دو لیوان سر خالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
دارچین هم یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هویج و گردو ، ساده و خوشمزه:

یک ظرف بردارید و تخم مرغ و شکر و وانیل را با استفاده از هم زن به خوبی هم بزنید تا رنگش تغییر کند و به سمت سفیدی برود.
حالا روغن مایع را به آن اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
نمک و آرد و دارچین و بکینگ پودر را پس از الک کردن ، کم کم به مایع اضافه کرده تا گوله گوله نشود ، مواد را به خوبی هم میزنیم تا مایع یکدستی به دست آید.
حالا نوبت اضافه کردن هویچ رنده شده و گردو های خورد شده به مایع و مخلوط کردن انها با یکدیگر است.
مایع کیک اماده است.
قالب دلخواه خودرا بردارید، کف انرا با روغن چرب کنید و کمی آرد بپاشید تا کیک به قالب نچسبد.

مایع را داخل قالب ریخته، و انرا داخل فری که از قبل داغ شده است بگذارید.

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

کیک را از فر خارج کنید و با استفاده از یک خلال دنداد از خوب پخته شدن آن مطمئن شوید.

کیک را داخل ظرف مناسبی بگذارید ، با سلیقه ی خودتان تزئین کنید و نوش جان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش مجازی