کیک هویج
شهریور ۲۰, ۱۳۹۹
کیک پنیری

مواد مورد نیاز :

بیسکویت دایجستیو ۱۰۰گرم
کره آب شده ۵۰ گرم
پنیر خامه ای پر چرب ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک پنیری:

برای تهیه کیک پنیری در ابتدا، شیر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. کاغذهای مخصوص کیک را در داخل قالب مخصوص کیک قرار دهید و با استفاده از یک قاشق، مخلوط بیسکویت را درون قالب ریخته و روی آن را با قاشق مرتب و صاف کنید. در آخر قالب را در یخچال قرار دهید تا مخلوط سرد شود.درون یک ظرف بزرگ و با استفاده از یک همزن چوبی، پنیر خامه ای، پودر قند و وانیل را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید، مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و مانند مرحله قبل روی مخلوط را با قاشق، مرتب و صاف کنید.در ادامه طرز تهیه کیک پنیری، کیک آماده شده را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود و سپس آن را از قالب خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش دهید و میل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش مجازی