درسهای موجود

مشاهده امکانات سامانه
این درس برای مشاهده امکانات سامانه و انواع محتواها و همچنین انواع آزمون طراحی شده است

نانهای حجیم و نیمه حجیم
نانحجیم و نیمهحجیم به نانی گفته میشود كه از آرد، آب، نمك، مخمر (خمیر
ترش) و در صورت نیاز مواد افزودنی مجاز طی فرایند پخت تهیه میگردد.
چنانچه ضخامت بافت آن بین ۵/۲- ۵ سانتیمتر باشد در گروه نانهای نیمهحجیم و
بیش از آن در گروه نانهای حجیم قرار میگیرد.

سبزی آرا میوه آرا
موارد آموزشی در این دوره انتخاب میوه و سبزی مناسب برای تزیین، ﺗﺰﺋﻴﻦ و ﺣﻜﺎﻛﻲ اﻧﻮاع ﻣﻴﻮه ﺟﺎت، ﺳﺒﺰﻳﺠﺎت و ﺻﻴﻔﻲجات ( با چاقو ، رنده ، قالب زن ها) و.. می باشد.

قناد
قنادیها در جای جای نقاط جهان دارای سبک و ویژگیهای خاص خود هستند، و گاهی (همانند شکلاتیه که فقط فراوردههای شکلاتی میپزد) فقط در یک نوع شیرینی تخصص دارند.
شيرينیفروشی يا قنادی به فروشگاهی گویند که در آن محصولات فروش غالبا خوراکیهای شیرین و قند دار هستند.

آشپز
در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی میدهند و در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است و آشپز فردی است که این هنر را دارد. وظیفه یک آشپز، نظارت بر تمامی فعالیتهای آشپزخانه و نحوه پخت انواع غذا است. آشپز مسئولیت دارد رضایت مشتریان را نسبت به طعم، مزه و نحوه دیزاین غذا جلب کند.

کافی شاپ
آموزش کافی شاپ به طور کلی به آموزش مهارت هایی اختصاص دارد که شما برای
مدیریت حرفه ای و اصولی یک کافی شاپ ایده آل به آن ها نیاز دارید. امروزه
در سرتاسر شهرها کافی شاپ های مختلفی وجود دارند که هرکدام به شیوه خاص
خودشان مدیریت می شوند. هر کدام دیزاین و طراحی متفاوتی دارند ، غذاها ،
پیش غذاها و نوشیدنی های متنوعی در آن ها سرو می شود و حتی برخی از این
کافی شاپ ها قوانین و محدودیت های خاص خود را نیز دارند.

فست فود
شغل فست فود کار یکی از جذاب ترین و پرکاربرد ترین مشاغل در دنیا می باشد. این شغل مخصوص افرادی است که از لحاظ جسمانی توانمندند. هر غذایی که زمان آماده سازی اش سریع باشد را فست فود می گویند. سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی تنوری، چیپس و پنیر، همبرگر تنوری و گریل شده. هات داگ. انواع ساندویچ ها، انواعن پیتزاها را غذا های فست فودی میگویند.